Slider

www.garrett.BG Официален представител на Garrett за България

Сатус Груп ООД е официален представител на металотърсачи Garrett Electronic USA за България, като по този начин гарантира за качеството, произхода и сервиза на предлаганите металотърсачи.
При нас ще получите важна информация и съвет при избора на най-оптималния металотърсач, който ще отговаря на вашите нужди.
Оторизиране магазини, в които предлагаме оргинални металотърсачи на Garrett USA са:
Магазин за металотърсачи Клондайк София, ул.Цар Симеон 160 тел: 02/421 95 31

www.shop.garrett.bg
www.shop.imperio.bg
www.металотърсач.bg

Традиции в производството и отношение към клиента

Garrett Electronic USA са легендата при производството на металотърсачи. През “далечната” 1964г. на пазара на металотърсачи се появява моделът Hunter, производство на никому непознатата тогава семейна фирма Garrett, собственост на Чарълс Гарет от САЩ. Половин век по-късно фирмата GARRETT е станала най-разпознаваемата марка за металотърсачи сред широката общественост по света.
В България марката за металотърсачи е най-популялната сред търсачите, защото тя е символ на качество, традиции на конкурентни цени.
За конкретна информация разгледайте продуктите, които предлагаме и за допълнителни въпроси се свържете с нас или нашите магазини написани по-горе.

Качество

Всички металдетектори предлагани от Сатус Груп ООД са с гарантирано качество и произход GARRETT USA. Ние сме не само официален представител на Garrett за България, но и оторизиран сервиз на предлаганите от нас металотърсачи.

Сигурност

Сигурността и дискретността при комуникацията и кореспонденцията с Вас е най-важен приоритет при работата ни.

Високи резултати

При ползването на металдетекторите на фирмата Garrett USA ще постигнете максимални резултати и ефективност, за което ще получите и нашата компетентна помощ.

Последно от блога

Нови търсещи сонди за Garrett ATX

Garrett пуснаха две нови търсещи сонди за металотърсача  Garrett ATX, който работи на принципа на пулс индукция. Двете сонди ще бъдат […]

Металотърсач Garrett AT MAX

Garrett пуснаха новия си модел металотърсач Garrett AT Max, който не е само комбинация от моделите металотърсачи Garrett AT PRO […]